Oostraven en Stichting W.E.L.

OostRaven is eigendom van stichting W.E.L. Als stichting is het fijn vrienden te hebben, die ons steunen in het verwezenlijken van onze doelstellingen. Om onze doelstellingen, zoals die ook in de statuten zijn verwoord, te kunnen (blijven) realiseren is het van groot belang dat we als centrum ook blijven voldoen aan de eisen van de moderne tijd. Zo stellen onze huurders bijvoorbeeld tegenwoordig andere eisen aan de sanitaire voorzieningen dan 30 jaar geleden. Wij kijken nu naar alternatieve energievoorziening en verduurzaming van heel OostRaven.

Vrienden van Oostraven

Wij willen iedereen, die ons een warm hart toedraagt, uitnodigen vriend(in) te worden van OostRaven. Je kunt je hiervoor opgeven bij ons secretariaat (info@oostraven.nl). We vragen hiervoor een bijdrage van € 5,- per maand of € 60,- per jaar of meer als je dat wilt. We zullen hiervoor een aparte administratie bijhouden.

Het bankrekeningnummer van OostRaven is: NL98 RABO 0317585215 t.n.v. Stichting WEL.

We houden onze vrienden een aantal maal per jaar via de mail op de hoogte van de diverse ontwikkelingen en activiteiten. Wil je eerst meer informatie over onze projecten en doelstellingen? Neem dan telefonisch of per email contact met ons op!

Tuingroep

OostRaven heeft een prachtige, grote tuin met zeer diverse borders. In deze tuin wordt zowel door de bewoners/beheerders als door vrijwilligers die ons zeer regelmatig komen helpen, met liefde getuinierd. Zij vinden het belangrijk dat de tuin een fijne sfeer uitstraalt, voelbaar en zichtbaar is dat er op een organische manier getuinierd wordt en dat er wordt afgestemd op het geheel als er een verandering wordt aangebracht. De tuin is een belangrijk onderdeel van het complex, zowel voor henzelf als voor de groepen die trainingen en workshops komen volgen op OostRaven. Door de groepen wordt de tuin zowel gebruikt voor meditatie en bewustwordingsoefeningen als voor een moment van rust en ontspanning.

Samenwerking met Oranjeborg, een zorgverblijf en vangnet voor volwassen mannen met een licht verstandelijke beperking, vaak in combinatie met psychiatrische- en verslavingsproblematiek.

Zie www.oranjeborg.eu

Reserveren

Referenties

Last minutes

PROFITEER VAN KORTING

Incidenteel wordt er een week of weekend niet geboekt. Of wordt er door omstandigheden een reservering geannuleerd. Last minutes bieden wij aan tegen aantrekkelijke tarieven.
last minutes

Nieuws

BLIJF OP DE HOOGTE!

Wij plaatsen periodiek belangrijk nieuws over onszelf, onze accommodatie, de omgeving en de regio. Op deze wijze willen we u op de hoogte houden. Veel leesplezier!
nieuws