Groepsaccommodatie huren in de natuur? Oostraven is de plek voor rust en ontspanning.

De accommodatie van Oostraven is prachtig gelegen in Epe tussen Apeldoorn, Zwolle en Nunspeet. De ideale plek voor persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit, stilte, bewust zijn en eenvoud. De tuin van ruim 2 hectare omarmd het centrum en creëert een rustige en inspirerende plaats voor het organiseren van bijeenkomsten, lezingen en retraites. Neem gerust contact met ons op voor het huren van onze groepsaccommodatie.

groepsaccommodatie huren in de natuur
Groepsaccomodatie huren Epe

Genieten van onze vegetarische keuken en .... vanaf het centrum wandelt u zo de natuur in.

Hoe rustgevend is het om na een biologisch diner bereid door onze vegetarische keuken een wandeling te maken in de natuurgebieden van het Gelders Landschap en Landgoed Tongeren. Ruimte , rust en eindeloos wandelen door en langs bossen, heidevelden en het onaangetaste boerenland met traditionele boerderijen.

Onze natuurtuin is door de jaren heen door vele gepassioneerde vrijwilligers met liefde aangeraakt en uitgegroeid naar een omgeving die rust en privacy waarborgt voor een ieder.

De flora en fauna op ons landgoed is onuitputtelijk. De vele vogelsoorten die bij ons een plekje hebben gevonden, ons eigen bijenvolk zal jou begeleiden naar de vele verschillende bloemen en planten in onze tuin. De edelherten, wilde zwijnen,  reeën, hazen, konijnen en zelfs dassen zijn in het ochtendgloren verknocht aan Oostraven. Neem jouw fotocamera en verrekijker mee!

Onthaasten in de natuur van de Veluwe.

De wereld is prachtig, er is zoveel te zien en te beleven. Maar onze westerse maatschappij is ook hectisch, chaotisch en soms bedreigend. Daarom hebben wij ons gericht op mensen die af en toe terug willen gaan naar warmte. eenvoud, de natuur ……. naar de basis. Wij richten ons op een waardevolle tijd voor elkaar en …….. voor jezelf.

Beleef het met ons mee en vraag naar de mogelijkheden. Kijk ook eens bij de last minutes!

Reserveren

Referenties

Last minutes

PROFITEER VAN KORTING

Incidenteel wordt er een week of weekend niet geboekt. Of wordt er door omstandigheden een reservering geannuleerd. Last minutes bieden wij aan tegen aantrekkelijke tarieven.
last minutes

Nieuws

BLIJF OP DE HOOGTE!

Wij plaatsen periodiek belangrijk nieuws over onszelf, onze accommodatie, de omgeving en de regio. Op deze wijze willen we u op de hoogte houden. Veel leesplezier!
nieuws